Om Villa Måleri

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

I gruppen ingår specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag. Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet.

Vi utför renoveringsarbeten och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Vi tillhandahåller egen byggställning.

Ansvar

Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt oavsett om det är mindre renoveringar eller en nybyggnation och totalentreprenad. Vi har givetvis en allriskförsäkring via Länsförsäkringar, men det viktigaste är att vi arbetar enligt föreskrivna metoder och regler samt jobbar med stor omtänksamhet. Vårt ansvar omfattar inte bara dig som kund, utan även våra medarbetare och samarbetspartners, vår omgivning och den naturliga miljön.

Kompetens

Vi är uppskattade hos våra kunder – som för det mesta är privatpersoner – för vår professionalism och vårt engagemang, men också för vårt pris som ofta ligger 10-20 procent under våra konkurrenters, utan vi för den skull kompromissar med kvaliteten. Vår prioritet är tjänster av hög kvalitet till attraktiva priser. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Miljö & Kvalité

Vi på Villa Måleri arbetar för ihärdigt med att minska vår påverkan på miljön.

Vår målsättning är alltid att du som kund ska känna dig helt nöjd med de måleriuppdrag vi utför.